Video

Foto

Helikopter i ri për shërbimin e transportit mjekësor

Helikopter i ri për shërbimin e transportit mjekësor

Flotës së Njësisë së Transportit Mjekësor me Helikopter iu shtua një helikopter i ri modern i specializuar për transportin e të sëmurëve dhe urgjencave mjekësore. Lajmi u bë me dije dje (24/3/2015) nga Ministri i Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj, në ceremoninë e organizuar me këtë rast në mjediset e kësaj Njësie, që përkoi edhe me 20-vjetorin e krijimit të saj (23/3/1995).
Shih foto galeri