Ditët e festave zyrtare viti 2015

·         1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri

·         14 Mars - Dita e Verës

·         22 Mars - Dita e Nevruzit

·         5 Prill - Dita e Pashkës Katolike 

·         12 prill - Dita e Pashkës Ortodokse

·          1 Maj - Dita Ndërkombëtare e Punonjësve

·         17 Korrik* - Dita e Bajramit të Madh

·         24 Shtator*- Dita e Kurban Bajramit

·         19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës

·         28 Nëntor - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë

·         29 Nëntor - Dita e Çlirimit

·         8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë

·         25 Dhjetor - Krishtlindjet

 

Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.