Video

Beqaj: Riorganizimi i Urgjencës, Shërbim më pranë qytetarëve
06 Shkurt 2017

Ministri Beqaj në mbledhjen e Komisionit parlamentar të Punës, Çështjeve Sociale dhe Shëndetësisë (6/2/2017), ku informoi deputetët e këtij Komisioni në lidhje me ecurinë e deritanishme të punës përsa i përket Urgjencës Kombëtare Mjekësore.