Video

Dr. Bega: Prej 1 muaji, po trajtojmë 10 pacientët e parë me Kimioterapi në Shkodër
06 Shkurt 2017

Më në fund, arritëm që Kimioterapinë ta ofrojmë dhe në spitalet Rajonale, ku edhe Shkodra është 1 nga 5 spitalet përveç QSUT-së, ku ofrojmë këtë shërbim, ndërkohë që 100 mln lekë janë akorduar këtë vit për citostatikë.