Video

“UNË MUNDEM, JU MUNDENI!” #WorldCancerDay
06 Shkurt 2017

Në betejën kundër kancerit, kemi hedhur hapa tepër të rëndësishëm këto 3 vjet për të shpëtuar jetë njerëzore, për të arritur një barazi më të madhe në kujdesin ndaj kancerit dhe e vendosëm luftën kundër kësaj epidemie vrasëse si 1 nga shtyllat e Programit.