Postuar më: 11 Prill 2018

Njoftim

Renditja përfundimtare e kandidatëve që përfunduan me sukses konkurimin “Infermierë për Shqipërinë” për qarqet Shkodër, Lezhë, Kukës, Dibër dhe Durrës.

 

Shkarko excel