Një verë pa shqetësime

Për një verë të sigurt dhe të shëndetshme
Çfarë duhet të dimë që dielli të mbetet një kënaqësi...
Në stinën e verës rriten temperaturat, rritet dëshira dhe mundësia për të përfituar nga të mirat e kësaj stine, por njëkohësisht rritet edhe rreziku për disa situata që ndikojnë në shëndetin tonë dhe të fëmijëve. Nëse përdoret me zgjuarsi, pra ashtu siç duhet dhe aq sa duhet, apo nëse ekspozimi në diell është i ekuilibruar, Dielli nuk është armik i shëndetit.

 

Këshilla për mbrojtjen e foshnjave dhe fëmijëve ndaj temperaturave të larta

Për një verë të sigurt  dhe të shëndetëshme për fëmijët tanë

Goditja nga i nxehti

Shkarko broshurën e këshillave