.

vije ndarëse

Postuar më: 16/04/2021

Vaksinimi antiCOVID/ Kryhen 304,498 vaksinime

16 Prill- Ka vijuar vaksinimi masiv me kalendar të kombinuar, për të moshuarit +60 vjeç dhe punonjës të shërbimeve kritike. 

Në 24 orët e fundit janë kryer 10,329 vaksinime.

Që prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total  304,498 doza të vaksinës ndaj COVID19.

Procesi i vaksinimit po kryhet sipas të gjithë parametrave të sigurisë dhe cilësisë nga ekipe të trajnuar vaksinatorësh në të gjithë vendin.